Mircea Badea: Asta îți fac, Iohannis! Ai înțeles? Nu îmi e teamă!

Mircea Badea
Mircea Badea

Zilele trecute, Klaus Iohannis jubila că nu a fost huiduit de români când a fost la Iași.

”Am venit pe jos. Chiar n-am avut nevoie de jandarmi", a spus Klaus Iohannis publicului care îl aştepta la teatru, o aluzie la ceea ce s-a întâmplat joi la Iași, când mitingul PSD organizat în acest oraș s-a desfășurat în tensiune.

Mircea Badea l-ar huidui pe Klaus Iohannis

Mircea Badea a comentat acest subiect, la Antena 3, în direct. Realizatorul TV a spus ce ar face dacă l-ar întâlni pe Klaus Iohannis.

Mircea Badea a arătat și un motiv pentru care președintele nu este huiduit. În 2018, Klaus Iohannis a fost apostrofat, în judeţul Argeş, de un bărbat care i-a strigat: "Jos labele de pe Justiţie. S-o luaţi pe Kovesi acasă". Imediat, omul a fost ridicat de jandarmi şi dus la maşina forţelor de ordine. În prezent, după cum vedem, deși lucrurile au degenerat și vedem contramanifestații, forțele de ordine nu intervin.

”Klaus Iohannis are senzația că-l iubește lumea. Eu nu-l iubesc. Dacă te văd, te huidui. Mă doare în c*r că mă iau jandarmii și mă bagă în dubă. Ai înțeles? Iohannis, stai liniștit - eu dacă te văd, te huidui. Nu am niciun fel de problemă, niciun fel de teamă nici de tine, nici de jandarmi, nici de #Rezist. Dar faptul că nu îl huiduie lumea și faptul că singurul care i-a zis să o ia acasă pe Kovesi a fost dus imediat la dubă... asta nu înseamnă că ești iubit, Iohannis! Nu înseamnă nici că nu te iubește poporul, dar eu sigur nu te iubesc. Haide să vedem pe 26 mai la alegeri ce rezultat va fi”, a zis Mircea Badea.

VEZI ȘI: EXCLUSIV Carmen Dan, măsuri contra protestatarilor. Dide, război cu ministrul: Nu este un lucru ieşit din comun să avem o contramanifestaţie



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel