Chirieac: Mișcarea PSD la Iași. Conducerea e #rezist

Miting
Miting

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit, la România TV, despre mitingul PSD de la Iași. 

”Întrebat despre însemnătatea mitingului PSD de la Iași, analistul politic Bogdan Chirieac a spus că ”este bătălia electorală de la Iași, unde PSD a câștigat o dată alegerile la Iași, prin impunerea unui cvasinecunoscut, a dlui Mihai Chirica, vaccinat imediat de statul subteran. După ce a fost ales pe lista PSD, a început să înjure PSD-ul, deci e un mare om, mare caracter. Apoi, a încercat să dea senzația că dacă ești de la PSD, n-ai acces în Iași, fiindcă se organizaseră mitinguri cu câteva persoane, fascistoide, care spuneau că dacă ești PSD-ist, n-ai voie în Iași, ca și cum e în regulă lucrul acesta. Nu, sunt din România și am voie oriunde în țara mea, indiferent de orientare politică, religie, culoare a pielii și orice alt criteriu. Acum, la Iași, PSD încearcă un miting pentru mobilizarea electoratului propriu și pentru a se diferenția conducerea aleasă pe lista PSD, la Iași, care, în momentul acesta e #rezist. Nu #rezist s-a ales la Iași, s-a ales PSD-ul. Să vedem dacă va reuși să facă această diferențiere” a spus Bogdan Chirieac, la Antena 3. 

Iohannis, împins, iar, în capcană?

Totodată, analistul politic susține inițierea unei legi pentru ca cei care discriminează pe bază de susținere politică să fie amendați. 

Analistul politic a mai anticipat că liderii PSD dau un mesaj pozitiv, în antiteză cu mesajul de la Sibiu, transmis de președintele Klaus Iohannis: ”Domnul președinte Iohannis a circulat cu pancarta corupției prin mijlocul liderilor europeni. Asta s-a întâmplat! Mesajul PSD va fi unul integrator.” Bogdan Chirieac consideră că oamenii asta vor, mesaje pozitive, după epoca Băsescu și războiul româno-român, iar președintele Klaus Iohannis a fost împins, iar, în capcană: ”S-a dus cu mesaj negativ unde nu trebuia să fie decât lumină. Toți liderii Europei, într-un orășel din Transilvania. Acolo s-a dus cu mesajul negativ”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel