MS Margareta, întâlnire cu Nisreen Rubaian, reprezentanta UNHCR. Ce au discutat

Majestatea Sa Margareta s-a întâlnit astăzi cu Nisreen Rubaian, reprezentant special în România al Agenției Națiunilor Unite pentru Refugiați. Iată despre ce au discutat și ce proiecte au în plan.

"Majestatea Sa Custodele Coroanei a primit-o la Palatul Elisabeta pe doamna Nisreen Rubaian, reprezentant special în România al Agenției Națiunilor Unite pentru Refugiați (UNHCR)", se arată într-o postare a Familiei Regale a României pe pagina de Instagram.

Despre ce au discutat

"Majestatea Sa a discutat cu reprezentanta Agenției ONU proiectele pentru refugiați în contextul Uniunii Europene și în cel regional, precum și posibila cooperare cu Societatea Națională de Cruce Roșie din România.

Cu doar câteva zile în urmă, Majestatea Sa a întâlnit la Geneva pe Înaltul Comisar al Națiunilor Unite pentru Refugiați, domnul Filippo Grandi", mai adaugă.

 
 
 
View this post on Instagram

Majestatea Sa Custodele Coroanei a primit la Palatul Elisabeta pe doamna Nisreen Rubaian, reprezentant special în România al Agenției Națiunilor Unite pentru Refugiați (UNHCR). Majestatea Sa a discutat cu reprezentanta Agenției ONU proiectele pentru refugiați în contextul Uniunii Europene și în cel regional, precum și posibila cooperare cu Societatea Națională de Cruce Roșie din România. Cu doar câteva zile în urmă, Majestatea Sa a întâlnit la Geneva pe Înaltul Comisar al Națiunilor Unite pentru Refugiați, domnul Filippo Grandi. #majestateasamargareta #margaretacustodelecoroanei #familiaregalaaromaniei #romanianroyalfamily #casaregala #romaniaregala #unhcr #romania #royal #filippograndi #unitednations #refugees

A post shared by Familia Regală a României (@familiaregalaaromaniei) onDec 20, 2019 at 7:24am PST

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel