Motivul pentru care Donald Trump l-a demis pe Anthony Scaramucci

Donald Trump a considerat că Anthony Scaramucci, pe care l-a demis luni din funcția de director de comunicare al Casei Albe, a făcut declarații nepotrivite pentru revista The New Yorker, relatează Reuters.

"Președintele a simțit cu certitudine că declarațiile făcute de Anthony au fost nepotrivite pentru o persoană în poziția lui și nu a dorit să-l împovăreze pe generalul Kelly", a declarat purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Sarah Sanders, în cadrul unei conferințe de presă, referindu-se la John Kelly, care a fost învestit luni în funcția de secretar general la Casa Albă.

Trump l-a demis luni pe Scaramucci la puțin peste o săptămână după ce acesta fusese numit în funcție, în cea mai recentă schimbare în cadrul administrației republicane, instalată în urmă cu doar șase luni.

Scaramucci, numit în funcția de director de comunicare al administrației Trump în urmă cu 10 zile, i-a atacat virulent, într-un limbaj vulgar, pe secretarul general de atunci al Casei Albe, Reince Priebus, și pe strategul șef al Casei Albe, Steve Bannon, în cadrul unei convorbiri telefonice cu un jurnalist de la The New Yorker, săptămâna trecută, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel