Moțiune împotriva Guvernului Cîțu. Rareș Bogdan: Știu că o să creez un breaking news, eu așa aș fi făcut!

Sursă foto: Facebook Rareș Bogdan
Sursă foto: Facebook Rareș Bogdan

Rareș Bogdan a vorbit despre decizia coaliției de guvernare de a nu vota, pro sau contra, la moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Florin Cîțu.

La moțiunea de cenzură pe care PSD a depus-o împotriva Guvernului Florin Cîțu, parlamentarii coaliției PNL - USR-PLUS - UDMR au decis să stea în bănci și să nu voteze. Europarlamentarul Rareș Bogdan a intervenit telefonic la Atena 3 și a vorbit despre acest subiect:

„Singura șansă a acestei coaliții să reușească e să stea în unitate. Dacă va avea poziții divergente, chiar și în interiorul unor partide, situația va fi tragică“, a precizat Rareș Bogdan.

Ulterior, Sarmiza Andronic a spus că e dezamăgită de faptul că „parlamentarii coaliției de guvernare nu votează, deoarece oamenii care se duc în Parlament sunt aleșii poporului și vor să vadă, pro sau contra, argumente pentru un anumit proiect“.

Rareș Bogdan: „Doamna Andronic, dacă îmi permiteți, știu că o să creez un breaking news, pentru că știu valoarea cuvintelor spuse în media. Să știți că eu, spre deosebire de alți colegi, sunt unul dintre cei care au susținut votul, pentru a verifica încă o dată corectitudinea și unitatea coaliției. Pot fi de acord cu dumneavoastră. Eu sunt unul dintre cei care spun că un om votat pe lista unui partid nu are de ce să voteze în alt fel.

Eu nu cred că vreun coleg de-al meu din PNL, simpatizant, membru ar fi votat împotriva Guvernului. Forța și unitatea unei coaliții se vede și în astfel de momente în care sunt absolut convins că niciun vot nu s-ar fi dus împotriva Guvernului nostru. Dacă un membru ar fi votat împotrivă, înseamnă că am avea o problemă extrem de serioasă cu satisfacerea nevoii cetățeanului. Eu nu cred că vreunul dintre ei ar fi votat împotriva“, a concluzionat europarlamentarul PNL.

Moțiune cenzură. Cîțu: Jalnic, patetic, penibil! PSD a sabotat toate acțiunile noastre

Premierul Florin Cîțu a acuzat PSD, în Parlament, la dezbaterea moțiunii de cenzură, de sabotarea tuturor acțiunilor Guvernului.

„De cine vă e cel mai frică nu scăpați! Această moțiune, la fel ca și cele de anul trecut, se referă doar la persoana mea. Ați dezvoltat o obsesie personală, vă e frică. Nu au nicio legătură cu activitatea mea sau a Guvernului pe care îl conduc. Vă înțeleg, știu că nu vă pricepeți. Dumneavoastră mai mult cu stratagemele decât cu munca“, a spus Cîțu, la adresa social-democraților.

Premierul a afirmat apoi că „guvernarea merge foarte bine. Coaliția este foarte puternică, unită și pregătită să guverneze cel puțin opt ani de acum încolo. Vă spun să aveți timp să vă pregătiți toate moțiunile până în 2028. Nu de alta, dar poate până atunci vă găsiți timp să găsiți niște minciuni mai credibile, pe care să le credeți măcar dumneavoastră“ (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel