Moțiune de cenzură. Pronosticul lui Alex Coita. De ce îi e teamă: Spun cu toată responsabilitatea

Alex Coita
Alex Coita

Alex Coita a avut, miercuri, o intervenție telefonică la Antena 3, după ce moțiunea de cenzură nu a mai fost citită în plenul reunit, în contextul în care ordinea de zi a ședinței a fost respinsă.

„Adevărul se va vedea la votul pentru moțiune, probabil săptămâna viitoare. (...) Dacă ar fi să dau un pronostic, nu sunt adeptul pariurilor, aș zice că există șanse de 51 la sută ca această moțiune să treacă. Dar, după ce am văzut astăzi, ALDE și Pro România nu vor să vină la muncă sâmbătă, pentru că vor să dea jos Guvernul numai în timpul săptămânii. Rămâne de văzut dacă acest 51 la sută este de partea opoziției sau de partea cealaltă", a spus Alex Coita, miercuri după-amiază, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

„Cred că, în momentul de față, puterea este la îndemâna celui care și-o dorește. Dacă PSD vrea cu adevărat să rămână la guvernare, eu cred că are pârghiile pentru a menține majoritatea. Rămâne de văzut", a mai spus Alex Coita.

Ulterior, a declarat: „Mi-e teamă că programul de guvernare al PNL – și o spun cu toată responsabilitatea – să nu fie, de fapt, o variantă a programului PDL 2009-2012".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel