Modificare Coduri Penale. Tăriceanu, informații de ultimă oră

Călin Popescu Tăriceanu nu ”vede sensul” confocării unei sesiuni extraordinare pentru modificările aduse la Codurile Penale.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat joi că "nu vede sensul" convocării unei sesiuni extraordinare pentru adoptarea, de către Parlament, a modificărilor propuse pentru Codurile Penale în vederea transpunerii Directivei europene privind prezumţia de nevinovăţie, întrucât termenul prevăzut este aprilie 2018 şi în consecinţă transpunerea se poate realiza în timpul sesiunii ordinare, scrie Agerpres.

"Nu văd sensul convocării unei sesiuni extraordinare. Proiectele pe care le avem în vedere şi Directiva europeană are un termen limită care este aprilie 2018 şi cred că în timpul sesiunii normale putem să abordăm aceste lucruri. Nu am discutat încă în coaliţie, dar v-am spus punctul mei de vedere", a afirmat joi Tăriceanu. 

Comisia specială parlamentară pe domeniul Justiţiei dezbate modificările Codurilor Penale în vederea transpunerii Directivei europene privind prezumţia de nevinovăţie. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel