Miting PSD cu scandal, la Brașov. Precizări de la Jandarmerie

Jandarmeria face precizări după incidente grave la mitingul PSD din Brașov.

Jandarmeria a precizat duminică, într-un comunicat de presă remis Agerpres, referitor la incidentul care a avut loc în Piaţa Sfatului din Braşov, că unul dintre cei doi bărbaţi implicaţi în altercaţie a fost condus la autospecială 'pentru a fi izolat de ceilalţi participanţi la manifestare şi pentru a evita alte eventuale conflicte cu participanţii la protest'.

Conform documentului citat, bărbatul agresat nu a solicitat îngrijiri medicale şi nu doreşte să depună plângere împotriva celeilalte persoane. 'La finalul manifestărilor, în jurul orelor 11,20, doi bărbaţi s-au îmbrâncit şi şi-au adresat reciproc injurii. Persoana agresată nu a solicitat îngrijiri medicale de specialitate şi nu doreşte să depună plângere împotriva agresorului. Persoana agresată a fost condusă la autospeciala Jandarmeriei pentru a fi izolată de ceilalţi participanţi la manifestare şi pentru a evita alte eventuale conflicte cu participanţii la protest. După ce s-au asigurat că nu mai este niciun pericol la adresa sa, jandarmii i-au permis să plece', potrivit comunicatului Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

Jandarmeria, în colaborare cu Poliţia, desfăşoară în continuare 'activităţi specifice în vederea identificării agresorului', a mai menţionat sursa citată. Un incident în care au fost implicaţi doi bărbaţi a avut loc la finalul mitingului electoral organizat de filiala PSD de la Braşov, la care au participat câteva zeci de oameni, fiind invitaţi mai mulţi miniştri şi alţi lideri social-democraţi. Scandalul a pornit după ce un bărbat a început să strige lozinci anti-PSD la adresa celor care au venit să asculte discursurile liderilor social-democrați.

Citește și:

Miting PSD: Bătaie între un protestatar și un susținător PSD - VIDEO

Gafă de proporții a jandarmilor la mitingul PSD. Se caută agresorul


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel