EXCLUSIV  Mirela Vaida, SCANDAL. ”De ce nu îi trimiteți pe Vulpița și Viorel la muncă?!” Unde i-a dus pe cei doi: ABIA acum s-a aflat

Mirela Vaida a răspuns unei întrebări pe care mulţi telespectatori ai emisiunii sale o au în minte: de ce nu îi trimit pe Veronica şi Viorel la muncă?

"I-am dus la o şcoală de agenţi comerciali şi de bucătari şi ospătari, dar în momentul în care i-am dus, adică acum vreo două luni, a început epidemia. La începutul lui martie deja se închiseseră toate şcolile. Şi atunci ni s-a spus să revenim când se vor redeschide, noi, emisiunea, ne-am gândit să-i ajutăm cu toate aceste lucruri, să-i angajăm să-i vedem că sunt oameni la casa lor", a declarat Mirela Vaida, într-un interviu acordat DC News TV.

"Ambiţia mea este să reunesc această familie"

"Ambiţia mea mare, ca om care are trei copii, este să reunesc această familie şi să o văd pe Veronica având instincte de mamă şi că va descoperi frumuseţea de a fi mamă alături de copilul ei pe care l-am cunoscut. Copilul ei e un copil foarte inteligent, o fată foarte deşteaptă, foarte precoce, foarte atentă.

Mi-aş dori ca această familie e împreună, să-i văd pe amândoi că lucrează ceva onorabil, că Veronica, de pe urma succesului, rămâne cu aceste beneficii de imagine care să o poată ajuta în cariera ei, de om care vine la Bucureşti din provincie şi care o ia de la zero. Eu îi încurajez. E totul stopat pentru că nu avem unde să-i trimitem la muncă. Nu se lucrează pe nicăieri, decât în magazinele alimentare şi acolo e full. Şi ei oricum nu au pregătirea necesară încă", afirmă Mirela Vaida.  

Video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel