Mircea Coșea, scenariu sumbru: Nu e o întâmplare

Mircea Coșea, invitat în emisiunea “Panorama”, realizată de Oana Stănciulescu, la Antena 3, a spus că asistăm la o schimbare de forțe ale puterii în lume, după tragedia aviatică din Ucraina.

VEZI ȘI: Ponta, apel pentru Băsescu: DE CE NU AI VRUT SĂ MĂ AJUȚI?

"Nu este un accident. Eu cred că acest episod tragic face parte dintr-un scenariu, nefiind o întâmplare. Sunt mai multe lucruri pe care eu nu le înțeleg. Prin acel culoar, în acea zi, au trecut 17 avioane aparținând unor țări NATO. Nu s-a întâmplat nimic. Dacă era un avion NATO, lucrurile se complicau mult. În avionul căzut în Ucraina nu a fost niciun cetățean american și niciunul francez", a spus Mircea Coșea la "Panorama", emisiunea realizată de Oana Stănciulescu.

"Acum sunt momente importante de negociere. Asistăm la schimbarea raporturilor de forțe în lume. Asistăm la schimbarea care nu a mai avut loc din 1946. Se schimbă raporturi de forțe și se vor schimba și granițe importante. Doamne Ferește să fim și noi o victimă coletarală a acestui proces. Nu trebuie să banalizăm ce s-a întâmplat. Nu vom afla niciodată ce s-a întâmplat", a adăugat Mircea Coșea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel