Mircea Badea în maiou. Acum semăn cu Brad Pitt

Mircea Badea a avut o apariție surprinzătoare în cadrul emisiunii "În gura presei". Realizatorul Antenei 3 a apărut îmbrăcat într-un maiou.

Vestimentația președintelui Iohannis în vizita de la baza militară de la Mihail Kogălniceanu a fost unul dintre subiectele cele mai discutate atât în presă cât și în mediul virtual. Unii l-au asemănat cu actorul Tom Cruise în filmul Top Gun. Acesta a fost motivul pentru care Mircea Badea a ales o ținută inedită pentru ediția de joi seara a emisiunii În gura presei.

"Semăn cu Brad Pitt. Da, asta am intenționat. Am înțeles astăzi, de la laudătorii de pe net ai domnului președinte, că, doar pentru faptul că și-a pus ochelari de soare tip aviator, de care cred că are jumătate din populația planetei, și pentru că se afla într-o bază militară, era în Top Gun. E asemănat cu Tom Cruise și cu Schwarzenegger. Și am zis și eu că, dacă am maiou, semăn cu Brad Pitt. Că am găsit poze cu Brad Pitt în maiou. Deci, dacă am maiou, semăn cu Brad Pitt. Că, dacă am ochelari aviator semăn cu Tom Cruise în Top Gun", a argumentat Mircea Badea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel