Minivacanţa de 1 Decembrie, unde mai sunt locuri libere

În România, gradul de ocupare în hoteluri pe durata minivacanţei de 1 Decembrie va ajunge la 90%, estimează hotelierii în cadrul unei analize realizate de un portal de rezervări online. 

Aşa cum era de aşteptat, topul destinaţiilor preferate de către români este condus de staţiunile montane, urmate de satele din Transilvania, Bucovina şi Maramureş, precum şi de Alba Iulia.

Potrivit sursei citate, un trend crescător înregistrează şi city break-urile cu avionul în România, încurajate fiind şi de numărul mare de zboruri low cost, în oraşe precum Oradea, Timişoara şi Cluj. 'Minivacanţa de 1 Decembrie este ocazia optimă de care turiştii profită pentru a părăsi marile aglomeraţii urbane şi a se îndrepta către staţiunile montane din România.

Şi anul acesta, cele mai solicitate destinaţii sunt cele de pe Valea Prahovei, precum şi Bran sau Moeciu. Ofertele încep de la 350-400 de lei pentru un sejur de 3 nopţi, cameră dublă. De asemenea, interesul românilor se îndreaptă şi către satele din Transilvania, Bucovina şi Maramureş, datorită autenticităţii şi tradiţiilor acestor locuri.

Pentru un sejur de 3 nopţi, cameră dublă, ofertele de cazare încep de la 300-350 de lei. Şi Alba Iulia este o opţiune în agenda de călătorii a românilor, fiind o destinaţie reper pentru semnificaţia istorică a acestei perioade. Astfel, cei care vor să participe la parada de ziua naţională şi să se bucure de evenimentele muzicale de 1 Decembrie găsesc oferte începând cu 300 de lei, sejur de 3 zile, cameră dublă', notează hotelguru.ro, portalul de rezervări online care are listate 1.700 de unităţi de cazare din România, din totalul celor 127.000 de unităţi de cazare din întreaga Europă.

[citeste si]

Portalul este parte a grupului Szallas.hu din Ungaria, ce a generat în 2016 rezervări de peste 25 de milioane de euro, în Europa Centrală şi de Est. Szallas.hu a fost desemnată de către Deloitte în raportul său 'Technology Fast 50 în Central Europe' drept compania cu cea mai mare creştere din Europa Centrală, activă în domeniul tehnologiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel