Ministrul Transporturilor: Directorul CFR Călători va fi schimbat

tren
tren

Directorul general al CFR Călători, Leon Bărbulescu, va fi înlocuit din funcţie, a declarat ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc. 

Ministrul Transporturilor a declarat în cadrul unei conferințe de presă că îl va demite pe Leon Bărbulescu, directorul general al CFR Călători. Decizia vine după ce directorul a demonstrat că nu cunoaşte nici bugetele de care dispune, nici proiectele pe care trebuie să le implementeze şi a afirmat în direct, după deraierea unui tren, că tocmai a fost trezit din somn.

"Ministrul Transporturilor nu poate interveni să dea afară un director de la o companie care este guvernată de OUG 109 (privind guvernanţa corporativă în întreprinderile de stat - n.r.). Eu am avut discuţii cu reprezentantul AGA, mi-am arătat nemulţumirea vizavi de activitatea domnului director de la CFR Călători, m-am supărat pe domnul director că s-a antepronunţat dinainte ca cei de la AGIFER să spună care au fost cauzele deraierii şi pentru faptul că dânsul, în momentul în care a intrat în direct - şi aici felicit jurnaliştii - a demonstrat că avem un director care ne spune că trebuie să facem lucrurile ca să fie bine, să nu fie rău şi că este trezit din somn. Atunci avem o problemă. Nu ştie ce buget, nu ştie ce proiecte are, nu ştie nimic. Pe mine asta m-a deranjat", a spus Cuc.

În urmă cu o săptămână, trei trenuri au deraiat în aceeaşi zi, iar vineri seară acelaşi lucru s-a întâmplat cu o altă garnitură de călători, blocând circulaţia feroviară în judeţul Bistriţa-Năsăud.

Vezi și: 

Trenuri deraiate. Ministrului Transporturilor, decizie drastică

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel