Ministrul Petrescu: Își cere suspendarea. Vă dau asigurarea că...

Rodica Mitu / 29 dec 2018 / 21:17 Salveaza PDF Comentarii
Petrescu
Petrescu

Mai sunt două zile până la preluarea de către România a Președinției Consiliului Uniunii Europene. Ministrul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale (MCSI), Alexandru Petrescu, a transmis un mesaj.

„Incontestabilul devine contestabil, logica de funcționare a administrației statului e blocată în toate mecanismele ei, implicarea CCR în a evidenția evidența a devenit uzuală, conduceri ale instituțiilor importante din arhitectura statului se află în etern interimat, țări din arcul alianțelor sunt populate de funcționari fără ambasadori și mai nou, implicarea ultimului bastion de demnitate naționala prin disputarea conducerii șefului Statului Major al Armatei Române face din locatarul palatului Cotroceni un adevărat Arhanghel al Haosului”, a scris, sâmbătă, pe contul de Facebook, ministrul Alexandru Petrescu.

„Acesta își cere suspendarea pentru a își desăvârși instaurarea domniei instabilității totale în tentativă de a-și atrage aparențe procente electorale de la un grup restrâns de fundamentaliști ai nonsensului... acum, când mai sunt două zile până la preluarea de către România a Președinției Consiliului Uniunii Europene și când invitațiile oneste la dialog și conlucrare ale Guvernului în beneficiul României nu și-au găsit răspuns într-un partener instituțional care să se poată decupla de jocuri politice autohtone, personale, fără miza națională.

Cu sau fără conlucrarea administrației prezidențiale, unitatea din țară trebuie să potențeze unitatea Uniunii, iar eu pot să vă dau asigurarea că Guvernul este pe deplin angajat în acest sens”, a precizat acesta.

 

VEZI ȘI: MAE a lansat site-ul oficial al Preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28