Ministrul Ilan Laufer s-a înscris în PSD. Primul său mesaj

Ilan Laufer, ministrul pentru Mediul de Afaceri, s-a înscris în organizaţia PSD Neamţ.

"Doresc sa multumesc pe aceasta cale Domnului Presedinte Ionel Arsene si intregii echipe PSD Neamt pentru tot sprijinul si increderea acordata. Imi voi dedica intreaga energie si pricepere pentru a fi la nivelul asteptarilor venite din partea colegilor mei, doresc sa le multumesc tuturor pentru primirea deosebit de calduroasa de care am avut parte", a scris Ilan Laufer pe Facebook.

Ionel Arsene, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD Neamţ, a spus că are mare încredere în ministrul pentru Mediul de Afaceri.

"Cu mare bucurie am votat, alaturi de colegii mei din Biroul Permanent Judetean PSD, primirea in cadrul organizatiei de la Piatra Neamt a ministrului Ilan Laufer.

L-am sustinut pe Ilan Laufer pentru functia de ministru pentru Mediul de Afaceri deoarece am mare incredere in potentialul sau profesional si politic iar transferul sau in organizatia de la Piatra Neamt reprezinta un castig pentru judetul nostru.

Judetul Neamt are nevoie de dezvoltare econimica pentru a evolua, iar Ilan Laufer este un sprijin de nadejde pentru noi in acest sens!", a transmis Ionel Arsene.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel