Ministru deranjat că a fost sunat după ora 22:00. Reacția Oanei Zamfir

Oana Stancu
Oana Stancu

Oana Zamfir a încercat să intre în direct, prin telefon, cu un ministru din Guvernul Cioloș, dar nu a reușit din cauza orei târzii.

Jurnalista a vorbit în cadrul emsiunii "Exces de putere" despre o numire controversată de la Ministerul Culturii: Corina Şuteu, secretar de stat. Amintim că numele fostei șefe de la ICR din New York este legat de scandalul Poneiului roz. Oana Zamfir în zadar a încercat să ia un punct de vedere de la ministrul Culturii, Vlad Alexandrescu. Tehnocratul a răspuns la telefon, dar nu a vrut să vorbească fiind deranjat de ora la care a fost sunat.

"Domnul ministru ministru Vlad Alexandrescu a răspuns la telefon și înțeleg că a fost foarte deranjat de apelul nostru la această oră târzie. Avem nenorocul de a face emisiune în afara programului de lucru de la Guvern. Înțeleg că oamenii aceștia lucrează doar până la o anumită oră. Sunt miniștri sau purtători de cuvânt doar până la ora cutare. Când este câte un scandal... cum putem să-l sunăm pe domnul ministru, la această oră, pentru a-i lua un punct de vedere cu o chestiune atât de gravă? Ne-a trimis la consilierul său. Ar mai fi o variantă: să ne mutăm emisiunea dimineața pentru a avea și reacții de la domniile lor", a spus Oana Zamfir, vineri seară, la Antena 3.

"Dacă i-ați fi sunat dimineață, iar era o problemă pentru că erau percheziții pe la Ministerul Culturii", a intervenit Mugur Ciuvică.

[citeste si]

Scandalul cu poneiul roz

Corina Șuteu a ocupat funcţia de director al Institutului Cultural Român din New York în epoca scandalului cu poneiul roz.

„Obscenitate", „nazism" şi „antisemitism"

Scandalul Poneiului roz, expoziţia de street art "Freedom for Lazy People" a artiştilor români IRLO, Omar şi Nuclear Fairy, deschisă în lunile iunie-august 2008 la Galeria Română din New York a stârnit controverse. Un ponei roz cât o palmă cu o zvastică pe crupa lui a stârnit acuzații de antisemitism și o campanie de denigrare publică a lui Horia Roman Patapievici și a Corinei Șuteu de la ICR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel