Mihăiţă Ploieşteanu, băiatul lui Nelu Ploieşteanu, a MURIT. Avea 32 de ani

Singurul băiat al lui Nelu Ploieşteanu a murit la 32 de ani.

Nelu Ploieşteanu este îngenunchiat de durere, mai ales că băiatul era singurul fiu, el având şi patru fete. Mihăiță era imobilizat la pat, fiind bolnav de tetrapareză spastică.

Fiul de 32 de ani al lui Nelu Ploieşteanu era dependent de părinții săi. Mihăiţă a rămas imobilizat la pat în urma unui vaccin făcut în copilărie. În fiecare zi, tânărul lua un pumn de medicamente. După vaccin, medicii le-au dat părinților vestea cumplită: că băiatul lor nu se va mai face bine vreodată și că va trebui îngrijit ca un bebeluș. Suferea de tetrapareză spastică.

[citeste si]

Mihăiță era crescut de fosta soție a lui Nelu Ploieșteanu, Elena. "Mihăiță a venit pe lume perfect sănătos, dar un banal vaccin i-a cauzat suferința. De la vârstă de două luni are tetrapareză spastică și encefalopatie. N-am vrut să-l operăm, pentru că puteam să-l pierdem. La noi în casă nu se folosește cuvântul handicap. Când eu nu sunt acasă, băiatul nu mai vrea să mănânce, nu mai vrea să bea ceai. Dar eu nu prea plec de acasă. Vara plecăm la munte, din aprilie și până în octombrie. De 26 de ani dorm cu el. Îl iau în brațe, iar el se simte în siguranță. Dacă Dumnezeu mi-a dat crucea asta, o duc, ce pot să fac?! Îi ascultă pe Guță, pe Salam, e manelist convins", a mărturisit în 2013 soţia lui Nelu Ploieșteanu la WOWbiz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel