Mihai Fifor, despre Armata Română și misiunile NATO în anul Centenarului

Mihai Fifor va aborda subiectul Armatei României în anul Centenarului, dar și programe importante ale României în cadrul NATO.

Ministrul Apărării Naționale, Mihai Fifor, va fi în studioul Radio România Actualități, imediat după știrile de la miezul nopții. Fifor va fi prezent în emisiunea "Serviciul de noapte", o ediție realizată de Ruxandra Săraru și Maria Țoghină, informează Radio România.

Ministrul Mihai Fifor va discuta despre cum arată Armata României în anul Centenar. Totodată, vor fi și alte teme abordate printre care : eroii de azi ai României, programul de înzestrare a armatei, înființarea Centrului Naţional de Psihologie Operaţională, dar si relația cu partenerii strategici în cadrul NATO.

[citeste si]

Amintim că, săptămâna trecută, Mihai Fifor a avut la sediul ministerului, o întrevedere cu ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord în România, Paul Brummell. Agenda de discuţii a inclus subiecte de actualitate legate de cooperarea bilaterală şi în cadrul Alianţei Nord-Atlantice.

Potrivit MApN, ministrul Mihai Fifor a apreciat contribuţia Marii Britanii în România în ceea ce priveşte prezenţa militară constantă, pe toate cele trei dimensiuni, terestră, maritimă și aeriană, evidențiind cu precădere sprijinul în cadrul aliat în vederea implementării prezenței NATO în regiunea Mării Negre.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel