Centrul de transplant din București a rămas fără acreditare. Mihai Belu: Voiculescu s-a grăbit să facă niște parteneriate cu spitale din Italia

Guvernul României
Guvernul României

Jurnalistul Mihai Belu a criticat alegerile lui Vlad Voiculescu în privința unui centru de transplant de organe și a comparat performanțele sale actuale cu cele din mandatul precedent.

Mihai Belu a criticat alegerile actualului ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, alegând să facă un parteneriat cu clinici din Italia pentru transplantul de organe.

„Mandatul precedent al lui Vlad Voiculescu a fost marcat de cearta dintre ministrul tehnocrat și doctorul Copcă. Primul se opunea unui centru de transplant în România, cel de-al doilea îl amenajase deja la Spitalul Sf. Maria. Actualul mandat al lui Vlad Voiculescu este marcat de faptul că nu a mai prelungit acreditarea centrului de transplant din București. Voiculescu s-a grăbit să facă niște parteneriate cu spitale din Italia.

Economistul cu diplomă incertă a reușit să șteargă cu buretele realizările unei echipe de medici cu experiență vastă. O să urmeze multe astfel de situații în care pacienții vor fi „navigați” în străinătate de echipa de „navigatori” a ministrului. Sume mari de bani vor pleca să susțină dezvoltarea spitalelor din străinătate. În România, încet, încet or să se desființeze toate secțiile importante. Cam asta este strategia de dezvoltare a sănătății implementată de Vlad Voiculescu și gruparea lui de pseudo-specialiști”, a scris Mihai Belu pe pagina sa de socializare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel