Mișcarea Populară și-ar fi găsit candidatul la prezidențiale

Unul dintre consilerii președintelui Traian Băsescu, care a demisionat cu puțin timp în urmă, se pare că este pregătit pentru a fi desemnat candidatul Partidului Mișcarea Populară pentru alegerile prezidențiale.

Fostul șef al Cancelariei Prezidentiale, CRISTIAN DIACONESCU  a fost desemnat pentru a prelua Partidul Mișcarea Populară, informează stiripesurse.ro.

Decizia vine în contextul în care la ALEGERILE EUROPARLAMENTARE, PMP a obținut un scor mediocru. Vineri, membrii partidului se întrunesc la București pentru o decizie în privința viitorului PMP. Din câte se pare, aceștia îi vor cere Elenei Udrea să nu mai candideze la președinția partidului.

Citește și: Cristian Diaconescu, candidatul UNPR la preşedinţia României

În aceste condiții, CRISTIAN DIACONESCU ar urma să preia conducerea PMP în cadrul congresului extraordinar de alegeri care va fi convocat chiar azi în cadrul Colegiul Național al PMP.

Dacă PNL și PDL vor rămâne fermi pe poziție și nu vor accepta o colaborare și cu partidul lui Traian Băsescu, atunci CRISTIAN DIACONESCU va fi nevoit să accepte candidatura la prezidențiale. Acesta a mai avun un eșec, atunci când a candidat, în aprilie 2008, din partea PSD la alegerile pentru primăria Capitalei, dar a ieșit abia pe locul 3 cu 12,33 la sută din voturi. Alegerile au fost câștigate de Sorin Oprescu, care a fost susținut masiv chiar de PSD. Trădarea PSD de la alegerile din 2008 nu a fost uitată de CRISTIAN DIACONESCU, acesta demisionând ulterior pentru a se înscrie în UNPR, partidul lui Gabriel Oprea.

Citește și: Diaconescu, candidatul Dreptei unite? Ce spune Udrea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel