Diaconescu, candidatul Dreptei unite? Ce spune Udrea

Cristian Diaconescu nu va urma calea celorlalți consilieri prezidențiali sau de stat care după ce l-au părăsit pe Traian Băsescu s-au înscris în Partidul Mișcarea Populară, a declarat Elena Udrea, miercuri seară, într-o intervenție la Realitatea Tv.

"Anul acesta au fost mai multe eliberări din funcţie ale consilierilor. Diaconescu nu vine la Mişcarea Populară. Nu a existat nicio discuţie. Plecarea sa nu are legătură cu noi, nu am vorbit despre asta nici acum, nici altă dată. Nu este candidatul Mişcării Populare", a spus Elena Udrea, conform realitatea.net.

Cristian Diaconescu este membru al Fundației Mișcarea Populară.

Elena Udrea a fost întrebată dacă Diaconescu ar putea fi candidatul Dreptei unite la prezidențiale, în cazul în care formațiunile de pe această parte a eșicherului politic ar lupta împreună în noiembrie.

"Mi-e greu să spun acum, nu pentru că Cristian Diaconescu a făcut parte din PSD... Nu acesta ar fi motivul pentru care am ezitări să spun dacă ar putea sau nu să fie, ci faptul că deja sunt foarte mulţi candidaţi ai dreptei, ai partidelor de centru-dreapta. N-am auzit nicio discuţie serioasă despre o candidatură a sa. Sigur, nu e târziu. Putem să mai auzim mulţi politicieni care să vrea să se înscrie în competiţia asta, dar, la acest moment, eu nu am auzit o astfel de discuţie despre o posibilă candidatură la prezidenţiale a domnului Diaconescu", a răspuns Elena Udrea.

Citește și: Cristian Diaconescu a plecat de la Cotroceni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel