România 100. Mișcarea lui Cioloș: V-am spus că facem lucrurile... ardelenește

Dacian Cioloș îi invită pe români să se alăture echipei Platformei Romania 100.

Inițiatorii Platformei România 100, între care nouă miniştri, secretari şi consilieri de stat din fostul guvern tehnocrat, dar şi oameni de afaceri şi specialişti în politici publice, lansează înscrierile în Platforma România 100 – o mişcare cetăţenească, deschisă, activă, care are ca obiective transformarea mediului civic şi politic românesc şi atingerea adevăratului potenţial de dezvoltare a României.

"Dragi prieteni,

Pentru a schimba România este nevoie de o implicare cetățenească activă, masivă, de participarea cu resurse și voință a cât mai multor oameni care împărtășesc aceleași principii și care contribuie împreună la valorile și bunăstarea comunității.

Credința mea este că schimbarea începe cu fiecare dintre noi. Începe cu puterea, coeziunea și energia echipelor. Ca societate, sunt sigur că am depășit etapa încolonării în spatele unui lider care să fie urmat necondiționat.

În ultimele luni am primit mii de mesaje în care ne-ați cerut o implicare activă în viaţa publică și politică din România. V-am spus că facem lucrurile... ardelenește ????, le facem temeinic și, mai ales, lucrăm în echipă.

Azi, mai facem un pas: vă invităm să vă înscrieți în Platforma România 100 - o mișcare cetățenească, dinamică, deschisă, un proiect pe termen lung, care va aduna și pune în valoare energiile pozitive ale țării.

Vă invit să veniți alături de noi, să vă alăturați echipei Platformei Romania 100. Vă invit să schimbăm România. Împreună!", a transmis Dacian Cioloș.

[citeste si]

Cetăţenii care doresc să participe la transformarea României, să se implice într-un proiect care să schimbe societatea românească şi modul de face politici publice în România, sunt invitaţi să se înscrie în Platformă sau să sprijine mişcarea la www.ro100.ro.

Înființată la începutul acestui an de şi în jurul echipei fostului Guvern Cioloş, Platforma România 100 este o organizație deschisă, care îşi are rădăcinile în valorile şi principiile Manifestului România 100 propus partidelor politice de fostul premier Dacian Cioloş în toamna anului 2016. Într-o primă etapă, mișcarea va funcționa ca o platformă on-line la www.ro100.ro şi va fi organizată în comunităţi de participare socială, civică şi de îmbunătățire a politicilor publice. În perioada următoare, mişcarea va prezenta public temele strategice şi campaniile pe care intenționează să le promoveze în anii următori.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel