Medicii de la Floreasca, declarație de ultimă oră

Medicii de la UPU - SMURD Floreasca şi asistenţii medicali, care au început deja să îşi retragă demisiile, îşi exprimă speranţa că, pe viitor, 'lucrurile vor merge într-o manieră normală'.

'Noi astăzi încercăm să revenim la normalitate şi sperăm că lucrurile, pe viitor, vor merge într-o manieră normală. Ca urmare a discuţiilor purtate cu conducerea Ministerului Sănătăţii, am decis retragerea demisiilor depuse ieri de cei 22 de medici şi câţiva asistenţi', a declarat, joi, pentru AGERPRES, Alexandru Caloian, medic specialist la UPU.

El a precizat că reprezentanţii Ministerului Sănătăţii au promis personalului medical că nu vor mai exista disfuncţionalităţi în serviciul medical.

'Problema salarizării nu s-a pus niciodată în aceste zile ale protestului nostru. Principala nemulţumire a fost lipsa dialogului cu managerul spitalului şi ostilitatea acestuia faţă de problemele noastre şi de noi ca şi oameni', a adăugat medicul.

Miercuri, mai mulţi medici de la Departamentul UPU - SMURD al Spitalului de Urgenţă Floreasca şi-au anunţat demisia. Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a anunţat, miercuri seara, că managerul interimar al Spitalului Floreasca, Sorin Constantin Păun, şi-a înaintat demisia, urmând ca în cel mai scurt timp să fie numit un nou şef, care să asigure buna funcţionare a spitalului până la organizarea concursului, cel târziu în luna octombrie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel