Marius Tucă: Cea mai oribilă experiență din viața mea. Am plecat tremurând

Marius Tuca
Marius Tuca

Jurnalistul Marius Tucă a povestit, miercuri, la Antena 3, despre cea mai urâtă experiență din viața sa, primii pași în televiziune. 

”Mi-aduc aminte că prima dată când am intrat într-un studio foarte mic, foarte îngust, cu trei kilograme de fond de ten pe față, mi s-a părut cea mai oribilă experiență din viața mea. Și la propriu, și la figurat! Am plecat de acolo fleașcă, curgeau apele de pe mine, tremurând, cu fața schimonosită de experiență și am zis: `Dumnezeule, asta e, nu cred că o să mai fac niciodată`. Asta am crezut în momentul ăla, că a fost începutul și sfârșitul”, a povestit jurnalistul Marius Tucă, la Antena 3, în emisiunea ”100 de minute”. 

[citeste si]

El a povestit că nu a avut niciun model. ”Cred că modelul meu am fost eu, cu toată modestia, ăla pe care l-aș fi vrut mult mai bun și nu am ajuns niciodată să fiu așa cum îmi imaginam că pot să fiu. Nu am suportat vreodată să mă uit la televiziune în reluare, mi se părea că era sfârșitul lumii, în contradicție cu faptul că mulți îmi spuneau `cum ai fost aseară, ce emisiune, nebunie`. Închideam ochii aproape rușinat și mergeam mai departe. Însemna că aveam altă imagine mult mai distorsionată apropo de ce credeam eu că ar trebui să fiu și exigențele mele incredibile față de ce aș fi vrut să fiu”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel