Marius Oprescu, ales preşedinte al filialei PSD Olt

Preşedintele Consiliului Judeţean Olt, Marius Oprescu, a fost ales joi lider al filialei PSD Olt, organizaţie condusă în ultimii 10 ani de senatorul Paul Stănescu.

Marius Oprescu a fost singurul candidat pentru funcţia de preşedinte şi a fost ales cu unanimitate de voturi. În ultimii cinci ani, Marius Oprescu a fost preşedinte executiv al PSD Olt. În conducerea filialei a mai fost ales, în funcţia de preşedinte executiv, primarul municipiului Slatina, Emil Moţ. În funcţia de secretar general a fost ales vicepreşedintele CJ Olt, Virgil Delureanu. La Conferinţa judeţeană de alegeri a PSD Olt au participat preşedintele interimar al partidului, Marcel Ciolacu, secretarul general interimar, Paul Stănescu, şi fostul premier Sorin Grindeanu.

Au fost prezenţi 211 delegaţi. Parlamentarii social-democraţi de Olt au fost aleşi vicepreşedinţi ai organizaţiei judeţene de partid. 'Pentru mine este un moment cu o încărcătură emoţională aparte. (...) Vom începe lupta pentru democraţie şi pentru România. Dumnezeu să ne ajute să construim o stângă puternică pentru o Românie puternică', a spus Marius Oprescu, după alegerea sa în funcţia de preşedinte al PSD Olt, potrivit Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel