Mara Mareș, cel mai tânăr parlamentar, fără casă și mașină, dar cu datorii

Deputatul liberal Mara Mareș, cel mai tânăr parlamentar din actuala legislatură  a declarat sâmbătă, la Brașov, cu ocazia înmânării certificatului de parlamentar, că va urmări în Parlament îndeplinirea de către PSD a tot ceea ce a promis în programul de guvernare pentru tineri și pentru sport.

"Este o poziție care mă onorează și mă obligă, programul meu din Parlament se va baza în principiu pe tineri. Acesta va fi scopul meu principal. Bineînțeles că din opoziție lucrurile stau puțin altfel, însă mă voi asigura în primul rând că PSD-ul va face tot ce a spus că face în programul de guvernare pentru tineri și pentru sport. Voi urmări dacă acest lucru se întâmplă. Ceea ce îmi doresc acum, pe termen scurt, este să creăm o platformă online unde să prezentăm centralizat toate beneficiile pentru tineri, fie că vorbim de afaceri, fie despre fonduri europene sau fonduri de la bugetul de stat. Să vadă ce pot face și cum pot fi ajutați. Este un lucru care nu necesită fonduri foarte mari și este cu impact destul de mare", a declarat, pentru Agerpres, Mara Mareș.

[citeste si]

Ea a spus că nu are casă, nu are mașină proprie, din contră are datorii. "Sunt la început de drum în viață. Nu am bunuri personale, locuiesc împreună cu părinții în prezent", a spus Mara Mareș.

Mara Mareș are 24 de ani, s-a născut la Făgăraș, și a absolvit Liceul St.Clare's, Oxford, Facultatea de Studii Europene și Internaționale din cadrul King's College University of London. Este membru PNL din 2014, fiind fiica consilierului județean Ioan Mareș, un important cultivator de cartofi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel