EXCLUSIV  MANEVRĂ pentru discreditarea protestelor din Piața Victoriei. Cârstoiu, semnal de alarmă

Scutaru Cristina / 28 dec 2017 / 17:13 Salveaza PDF Comentarii

Tudor Cârstoiu, tânăr activist civic, specialist în marketing, în cadrul unui interviu acordat DC News, a vorbit despre manevra care se face pentru a discredita protestele.

Mișcarea este simplă: se face un profil fals de Facebook care se pretinde anti-PSD și protestatar, poate chiar și postează diferite mesaje în acest sens. Capătă credibilitate, lumea chiar crede că este un protestatar real și, când vine un anumit ordin, apare o postare mincinoasă menită să oprească lumea din a mai ieși în stradă.

Tudor Cârstoiu, la interviurile DC News, a atras atenția asupra profilelor false de Facebook care au scopul de a reduce numărul protestatarilor.

"A existat un cont fals unde erau adăugați oameni care mergeau la proteste. Acolo apărea scris: 'azi a fost ultima zi când m-am dus la proteste fiindcă am văzut acolo oameni needucați'. Erau postări care denigrau și făceau ca protestele să pară mai puțin importante. S-a dovedit că acela era un profil fals, făcut cu o poză falsă", a zis Tudor Cârstoiu la DC News.

Răspunsul integral poate fi ascultat aici:

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24