Mandachi, reacţie VEHEMENTĂ la adresa statului: Aşa distrugi o companie românească

Stefan Mandachi
Stefan Mandachi

Ştefan Mandachi a răbufnit după ce statul "a uitat" să plătească şomajul tehnic pentru salariaţii uneia dintre companiile sale, chiar dacă Guvernul Orban a dat asigurări că nu vor fi sincope. 

"În caz că nu știați o rețetă simplă prin care se distruge o companie privată românească...

Am așteptat o zi, două, trei, o săptămână. Statul NU PLĂTEȘTE ȘOMAJUL TEHNIC. Deși era de datoria lui să achite, a avut un lapsus la una dintre companiile mele, unde am sute de angajați. Așa că am plătit eu integral, din buzunar, toate salariile angajaților mei (deși nu era de datoria mea). Și acum aștept cumincior (cu buza umflată) să se îndure statul de mine. Bun, cunosc placa ”lasă-l să plătească, are de unde...” dar dacă era altul în locul meu care nu achita? (Pentru că sunt zeci de mii de patroni FALIȚI)! Câteva sute de oameni n-aveau un cent acum, corect? Și nici de Paște n-ar fi avut", a scris omul de afaceri Ştefan Mandachi pe Facebook.

Chirie facturată, deşi mall-ul e închis

"Și încă ceva strigător la cer. Deși suntem închiși prin lege din 19 martie, și fiecare prăvălie este zăvorâtă cu trei lacăte (prin dispoziții legale, repet) un lanț de malluri ne facturează cu înverșunare chiria pe luna APRILIE. Dar noi n-am avut voie să intrăm în spațiu, totul este blocat. Statul a uitat efectiv să legifereze că acolo unde este strict interzisă funcționarea, atrage de la sine și anularea plății chiriei.

Vreun amețit superficial, plătit din bani publici, efectiv nu s-a gândit la asta, deși trebuia s-o facă. Și uite așa, urmează procese etc. Pe de altă parte, cum era de așteptat, vin furnizorii să achităm soldurile. Ei nu sunt închiși, consumabilele, șervețelele, dezinfectanții se vând încă. Dar noi suntem. De o lună jumate nu am încasat un ron, rulaje zero, flux numerar zero.

Sunt totalmente deacord să fie totul închis, ok, carantină să fie, ca să scăpăm de năpasta asta într-un final! Dar să nu ne mai lovească din toate direcțiile toți, care cum apucă, în frunte cu statul. Că suntem destul de hăituiți și deznădăjduiți cu toate problemele noastre", transmite Ştefan Mandachi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel