EXCLUSIV  Lună Nouă în Balanță, HOROSCOP pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Scorpion, Vărsător, Pești. Bucurie pentru o ZODIE

Foto Pexels
Foto Pexels

Miercuri este Lună Nouă. Daniela Simulescu, astrolog, vine cu noi previziuni pentru zodii la DCNewsTV.

Miercuri, 6 octombrie, avem o Lună Nouă în semnul Balanței. Luna Nouă va face conjuncție cu Marte și inconjuncție cu Uranus.

O nouă emisiune cu previziuni pentru zodii va fi difuzată miercuri, de la ora 9:00. Emisiunea va fi disponibilă pe DC NEWS, DC NEWS TV şi pe paginile de Facebook şi Youtube ale celor două site-uri. Rămâneţi alături de noi!

VEZI ȘI: Octombrie e cea mai grea lună pentru o ZODIE! Astrolog: Sunteţi lăsaţi la mâna Universului

Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru toate zodiile:

 

Berbec

Aspectele zilei îți sugerează faptul că trebuie să schimbi modul în care te raportezi la relațiile tale, atât cele de acasă, cât și cele de la serviciu.

Taur

Ziua aceasta te va scoate de tot din zona de confort. La serviciu, colegii grăbesc un proiect și nu vei avea cum să te împotrivești.

Gemeni

Îți pierzi repede interesul pentru muncă. Îți stă mintea doar la cum îți vei petrece timpul liber. Lună Nouă vrea să te bucuri de viață.

Rac

Energia transmisă de familie te va întregi. Ai nevoie de afecțiune și grijă din partea oamenilor dragi. Nu întreține niciun conflict!

Leu

Ești ca un titirez astăzi. Ai de făcut multe drumuri, ești foarte curios, nu îi lași și pe alții să vorbească. S-ar putea să ai unele idei geniale.

Fecioară

Astrele îți recomandă să te gândești și la tine atunci când mergi la cumpărături. Adică să îți cumperi ceva pentru răsfățul personal.

Balanță

Este o zi nemaipomenită pentru intenții sau pentru a schimba ceva la tine. Mai ales fizic. Însă nu pleca la drum cu așteptări mari.

Scorpion

Momentele de singurătate îți vor aduce multe revelații. Partenerul trebuie să înțeleagă că ai nevoie de liniște și timp pentru tine.

Săgetător

Toată ziua vei pendula între optimism și frică. Ai vrea să schimbi ceva, dar este ceva ce te reține. Prietenii te vor ajuta.

Capricorn

Parcursul tău profesional s-ar putea să fie influențat de unele decizii luate de către șefi. Este posibil să nu îți convină pentru moment.

Vărsător

Luna Nouă de astăzi va fi prielnică mai ales celor care au de susținut examene sau prezentări. Ceilalți pot învăța lucruri noi.

Pești

Astrele îți recomandă să privești mai obiectiv cheltuielile pe care le-ai făcut în ultima vreme. Nu ar strica să începi să mai economisești.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel