EXCLUSIV  Octombrie e cea mai grea lună pentru o ZODIE! Astrolog: Sunteţi lăsaţi la mâna Universului

Foto Pexels
Foto Pexels

Octombrie e un preambul al anului 2022. Printre cele mai importante aspecte din următoarea perioadă se numără oprirea retrogradării lui Jupiter şi Saturn şi retrogradarea lui Mercur în Balanţă, până pe 18 octombrie. Pentru o zodie, luna octombrie este destul de grea, potrivit astrologului Daniela Simulescu. 

„Octombrie este o lună grea, sunteţi lăsaţi la mâna Universului şi, cu cât încercaţi să controlaţi, nu vă iese. Tendinţa de a rămâne în postura de victimă, tendinţa de a-i lăsa pe ceilalţi să îşi facă mendrele, să decidă ce se întâmplă cu viaţa voastră, tendinţa de a vă izola, de a vă retrage... Ştiţi cum este Marte în Casa 12? Cum era personajul animat Scrooge McDuck, tot timpul suspicios, ascuns, răutăcios. Aşa va fi şi tendinţa voastră în octombrie, să îi priviţi pe toţi cu suspiciune, să consideraţi că toţi au ceva cu voi, să vă victimizaţi. S-ar putea să reacţionaţi în urma unor gânduri. Dar gândurile acelea şi intuiţia voastră în octombrie nu vor funcţiona.

Ce se mai întâmplă în luna octombrie pentru voi din punct de vedere relaţional? Venus iese din semnul vostru, se duce în Săgetător. Deşi Venus face aspecte bune, nu mai sunt atât de aşezate. Pentru că sunt atâtea planete în casa a 12-a. Toată luna octombrie hrăniţi fantomele: de la un divorţ, de la o despărţire, de la o problemă de serviciu, de la o problemă în familie sau de sănătate. Fantomele acestea nu îşi au rostul. Sunt închipuiri. Când vă e lumea mai dragă, atunci apar şi vă ţin pe loc.

Dacă ar fi să ne uităm la octombrie, eu v-aş recomanda să dormiţi mult, să vă scrieţi gândurile pe care să le citiţi cu voce tare, nu intraţi în colaborări dubioase. Dacă vreţi un parteneriat cu cineva şi auziţi ceva despre persoana respectivă, nu vă grăbiţi.

Învăţaţi să delegaţi la serviciu pentru că atunci când vorbim de casa a 12-a, vorbim de foarte multe sarcini. Iar Luna Plină de pe 20 octombrie se întâmplă în casa a şasea, relaţia cu colegii. Noiembrie este o lună mai bună pentru voi”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews, despre zodia Scorpion și cei cu ascendent în această zodie. Previziunile sunt valabile pentru octombrie 2021, mai multe pe ASTROSENS.RO!

VEZI ȘI: Lună Nouă în Balanță, HOROSCOP pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Scorpion, Vărsător, Pești. Bucurie pentru o ZODIE

Astrograma României, final de 2021. Negocieri, schimbări, trădări, pierderi

În România, în lunile următoare, vor fi multe negocieri și schimbări în parteneriatele dintre instituții, susține astrologul DCNews, Daniela Simulescu, care a realizat astrograma țării noastre pentru ultimele patru luni din an. 

„Ultimele patru luni ale anului 2021 încep cu Mercur în Balanță și se vor termina cu Venus retrogradă în Capricorn. Ceea ce înseamnă că, în România, se vor duce multe negocieri și se vor efectua schimbări în parteneriatele dintre instituții. Ca să nu mai vorbim de faptul că Luna progresată din Leu va face conjuncție cu Saturn, aspect responsabil pentru o stare de dezamăgire”, a precizat Daniela Simulescu.

„La finalul anului, românii se vor simți pierduți, trădați și cu greu își vor mai păstra încrederea în oamenii politici aflați în poziții cheie, indiferent de culoarea politică”, a subliniat astrologul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel