Lovitură grea pentru Vlasov, după trimiterea în judecată

Mihail Vlasov, trimis în judecată pentru trafic de influență, a fost schimbat din fruntea Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR) de către Adunarea Generală Extraordinară. Poziția lui Vlasov va fi ocupată ad-intermi de Mihai Daraban, președintele Camerei de Comerț Constanța.

Potrivit unui comunicat al CCIR, citat de Mediafax, președintele interimar și Biroul de Conducere al CCIR vor verifica activitatea și gestiunea exercitată de Mihail Vlasov.

Mihai Vlasov a fost trimis în judecată pentru trafic de influență și se află în arest preventiv. Procurorii l-au prins în flagrant la data de 18 martie în timp ce primea de la denunțător o mită de 200.000, sumă pentru care ar fi urmat să intervină în vederea soluționării unui proces la Curtea de Arbitraj.

Vlasov a fost suspendat din calitatea de președinte al CCIR la 21 martie.

Fiica sa, Vanda Vlasov, soția fostului ministru liberal de Interne, Cristian David, a fost demisă, vineri, din funcția de prim-vicepreședinte al Curții de Arbitraj de pe lângă CCIR.

Colegiul de Conducere a luat notă joi de demisia a trei membri din Colegiul Curţii de Arbitraj, respectiv Bogdan Olteanu, Ioan Ionescu şi Brânduşa Ştefănescu, şi a hotărât revocarea Colegiului de Conducere a Curţii de Arbitraj.

În poziţia de preşedinte al Colegiului Curţii de Arbitraj a fost numit Viorel Roş, iar ca membri au fost desemnaţi Stanciu D. Cărpănaru, Dragoş Alexandru Sitaru, Marin Voicu şi Bazil Oglindă.

Instanţa supremă a decis miercuri ca Mihail Vlasov, acuzat de trafic de influenţă, să rămână în arest.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel