Lovitură dată de un primar PSD: NICIODATĂ nu se va întâmpla asta

Constantin Toma, primarul ales al buzoienilor, dă o lovitură grea Companiei de Apă Buzău.

Instituția condusă de Ionel Tescaru a cumpărat, cu 1,7 milioane de euro, clădirea în care a funcționat Hotelul Crâng. Aici ar urma să se mute o parte din personalul Companiei de Apă, în acest moment lucrându-se pentru reamenajarea spațiului. Constantin Toma, primarul Buzăului, a declarat că nu va permite ca angajații din societatea subordonată Primăriei să se mute în acest sediu.

"Niciodată cât voi fi eu primar nu se va muta niciun funcționar al Companiei de Apă în fostul Hotel Crâng, pentru că mi se pare o sfidare la adresa oricărui buzoian", a zis Constantin Toma la o emisiune televizată.

Compania de Apă și țeapa dată oamenilor

DC News a scris în repetate rânduri despre umilința de care au parte buzoienii în propriile case, pe bani grei.

Deși buzoienii plătesc cea mai scumpă apă potabilă din România, de la robinete - unii dintre ei - primesc o mare țeapă. Mai precis, în acest oraș, apa murdară este la fel de frecventă precum cutremurele și nu de ieri de azi, ci de ani buni.

Directorul general al Companiei de Apă, Ionel Tescaru, câștigă nu mai puțin de 209.763 lei pe an, adică 17.480 lei pe lună. Pentru cei care se pierd în aceste cifre, precizăm că Ionel Tescaru încasează peste 2 miliarde lei vechi anual, adică aproape 175 milioane lei pe lună. Declarația de avere o găsiți aici. În acest context, DC News a trimis o solicitare pentru a întreba ce face directorul companiei pentru salariul primit. Răspunsul a fost următorul: "În ceea ce-l priveşte pe directorul Companiei de Apă Buzău, domnul Ionel Tescaru, veţi afla toate detaliile consultând fişa postului domniei sale, disponibilă pe website-ul Companiei, la linkul http://www.cabuzau.ro/!res/fls/rof-01.01.2016.pdf".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel