Loto: A câștigat de DOUĂ ORI în aceeași săptămână

 Un bărbat din Sydney, care a sărbătorit recent câştigarea unui premiu la loteria australiană, a dat lovitura din nou la nici o săptămână de la prima reuşită, informează luni agenţiile APP şi AFP.

Bărbatul de circa 40 de ani, din suburbia Bondi, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a câştigat la 6 mai 1.020.487 de dolari australieni (644.000 de euro), iar sâmbătă a dat din nou lovitura, obţinând 1.457.834 de dolari australieni. 

Mi-am spus că e prea frumos să fie adevărat, a declarat el luni după ce a primit vestea de la NSW Lotteries, organismul oficial care gestionează loteria din statul New South Wales. 

Probabilitatea de a câştiga de două ori într-o perioadă atât de scurtă de timp trebuie să fie inexistentă. Mi-aş fi dorit să am un sfat pentru alţii despre cum să câştigi la loterie, însă nu am, a spus el. 

Investește în imobiliare 

Întrebat ce va face cu banii, el a menţionat că nu va face prostii şi că intenţionează să investească suma obţinută în domeniul imobiliar în zona Sydney, să-şi cumpere o maşină nouă şi să plece în vacanţă în Honolulu. 

Organizatorii loteriei au spus că nu pot estima probabilitatea de a câştiga de două ori într-o săptămână, însă au precizat că există o şansă la 1,845 de milioane de a da lovitura o dată. 

Caz unic 

Nu ştim pe nimeni care a câştigat de două ori într-o săptămână, a declarat pentru AFP purtătorul de cuvânt al NSW Lotteries, Matt Hart. 

Ştim oameni care au câştigat de două ori în viaţă, însă nu de două ori într-o săptămână. Este foarte neobişnuit şi unic, a adăugat el. 

Jocul de loterie este foarte popular în Australia unde există mai mulţi operatori de stat şi în sectorul privat, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel