Ligia Munteanu, prezentatoarea Telejurnalului de la TVR 1, a demisionat

Ligia Munteanu, co-prezentatoarea Telejurnalului de seară de la TVR 1, a demisonat de la postul public, potrivit unui anunț pe care l-a făcut pe pagina sa de Facebook.

Potrivit paginademedia.ro, colega de platou a lui Mihai Constantin la pupitrul Știrilor TVR, Ligia Munteanu, și-a înaintat demisia, decizia fiind luată întrucât să fie mutată la jurnalul de dimineață.

Mircea Radu nu va mai prezenta știrile TVR. Primele declarații

"Au trecut cei mai frumosi 3 ani alaturi de echipa Stirilor TVR! In stanga lui Mihai Constantin la Telejurnalul de la ora 20:00 si alaturi de colegi, am trecut prin multe clipe minunate, pe care le pastrez aproape de sufletul meu. Pentru ca observ diverse articole in presa, doresc sa precizez ca NU am fost data afara din TVR! Este decizia mea de a refuza prezentarea jurnalului de dimineata, din motive extrem de obiective. Multumesc tururor celor care mi-au scris si le doresc succes colegilor de la Telejurnal!", a scris pe pagina sa de socializare Ligia Munteanu.

Începând de astăzi, toate jurnalele principale ale TVR 1 vor avea un singur prezentator. În urma unei recente reorganizări, de luni până joi Telejurnalul va fi prezentat de Mihai Constantin, iar în weekend de Radu Tudor.

Radu Tudor, în locul lui Mircea Radu, la TVR 1

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel