Lider PNL: Partidul va face ordine internă

Prim-vicepreşedintele PNL Teodor Atanasiu a declarat vineri că PNL nu va intra în vacanţă şi va face câteva 'corecţii organizatorice'.

El a afirmat că luni va avea loc un Birou Permanent Naţional în care se vor stabili preşedinţi unici în toate cele 12 judeţe în care nu au fost încă stabiliţi, 'dar vor şi câteva surprize'.

Prim-vicepreşedintele PNL a precizat că 'PNL va face puţină ordine internă în organizaţii, acolo unde rezultatele au fost proaste nu vor fi nici unul din cei doi preşedinţi preşedinte unic, deci va fi stabilit un alt preşedinte'.

Teodor Atanasiu a mai declarat că până pe 15 august toate filialele judeţene trebuie să trimită propunerile privind candidaţii la parlamentare. 'Am dat un termen foarte strâns până la 15 august în care toate filialele judeţene trebuie să trimită propunerile privind candidaţii la parlamentare, urmând ca până la 1 septembrie şi Biroul Politic Naţional să se exprime, astfel încât începând cu 1 septembrie toate lumea să poată să-şi pregătească campania din toamnă', a mai declarat sursa citată.

Potrivit prim-vicepreşedintelui PNL, alegerile parlamentare 'vor avea loc probabil pe 11 decembrie, nu poate fi data de 4 decembrie când vor fi vreo cinci zile libere şi s-ar putea ca foarte multă lume să fie plecată din localităţile de domiciliu'. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel