Licitaţia pentru marca Academia Caţavencu se reia pe 14 iunie. Doru Buşcu nu are cele 1,6 milioane de euro

logo academia catavencu
logo academia catavencu

Licitaţia pentru vânzarea mărcii Academia Caţavencu va fi reluată, cel mai probabil pe data de 14 iunie, după ce Doru Buşcu nu a reuşit să plătească suma de peste 1,6 milioane de euro, cu TVA, pentru care şi-a adjudecat brandul la licitaţia din 26 mai. Ca urmare a acestui fapt, Doru Bușcu a pierdut garanția de 45.000 de euro.

Doru Buşcu şi-a adjudecat marca Academia Caţavencu pentru 1.617.000 de euro, cu TVA, la licitaţia publică cu strigare organizată în 26 mai de lichidatorul judiciar General Group Expert SRL al societăţii Caţavencu SA.  Atunci, Buşcu a câştigat marca Academia Caţavencu în defavoarea Sabinei Fati, jurnalistă la România Liberă. În mod concret, Doru Buşcu trebuia să achite suma de 1.617.000 de euro, cu TVA, până joi, 2 iunie, la ora 16.00.

„Din nefericire, n-am reuşit să strâng banii. Nu sunt proprietarul mărcii «Academia Caţavencu»“, a spus Doru Buşcu pentru Mediafax. El a precizat că, întrucât nu a reuşit să strângă banii, va pierde şi garanţia pe care a plătit-o pentru a participa la licitaţia din 26 mai, respectiv 45.000 de euro. "O să pierd garanţia, dar mi-am asumat acest lucru", a spus Doru Buşcu.

El a mai spus că a licitat o sumă atât de mare la licitaţia din 26 mai „în legitimă apărare“. „Am licitat în legitimă apărare, nu trebuia să o las. Planurile mele includeau şi căutarea fondurilor lipsă, dar timpul a fost prea scurt“, a explicat Buşcu. Astfel, marca Academia Caţavencu va fi scoasă din nou la licitaţie. „Înţeleg că licitaţia se va reface pe 14 iunie“, a mai spus Doru Buşcu.

Chiar dacă nu a reușit să strângă banii la prima licitație, Doru Bușcu va particita și la următoarea. „Intervalul este mai lung şi avem timp să ne pregătim“, a precizat Doru Buşcu.

Citeşte şi:

Florin Iaru: Dacă venea Vadim în locul Sabinei Fati, ai fi lucrat cu el? Mânie şi uşurare în redacţie, după vânzarea Academiei Caţavencu

Sabina Fati, interfaţa lui Dan Adamescu la licitaţia de joi, pentru a cumpăra Academia Caţavencu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel