Liberalul Petrache, REACȚIE după ce dosarul său a fost clasat

Preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov, liberalul Marian Petrache, a precizat vineri, după clasarea dosarului său de la DNA, că este necesară continuarea luptei împotriva corupţiei, dar, în acelaşi timp, nu trebuie să fie făcute abuzuri asupra niciunui om, indiferent că este sau nu om politic.

"În România a fost şi încă este corupţie şi lupta împotriva corupţiei trebuie să continue. În acelaşi timp, consider că nu trebuie să fie făcute abuzuri asupra niciunui om, indiferent dacă este sau nu om politic. Acesta este motivul pentru care nu vreau să dezvolt, nu vreau să se interpreteze. Eu fiind om politic şi întâmplându-mi-se ce mi s-a întâmplat, nu vreau să se tragă concluzia că lupta împotriva corupţiei nu este necesară", a scris Petrache pe Facebook. 

El a apreciat că este nevoie de o lege a răspunderii magistraţilor. 

"Însă este nevoie şi de o lege a răspunderii magistraţilor, la fel cum procurorii trebuie sprijiniţi printr-o legislaţie adecvată în lupta împotriva corupţiei", a adăugat Petrache.

Direcţia Naţională Anticorupţie a clasat, din lipsă de probe, dosarul în care Marian Petrache era acuzat de luare de mită şi şantaj, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel