Liberalii cer BPN al PNL excluderea din partid a unui senator

Copreşedintele PNL Gorj, Dan Vâlceanu, a declarat, într-o conferință de presă, că liberalii gorjeni vor solicita Biroului Politic Naţional (BPN) al PNL excluderea din partid a senatorului Dian Popescu. 

"Diseară, la ora 18.00, va avea loc o şedinţă a BPJ, unul dintre subiectele pe care le vom discuta este o solicitare a BPJ către BPN pentru a se lua măsurile statutare în vederea excluderii din partid a senatorului Dian Popescu. Acest lucru vine după o lungă perioadă în care am tolerat tot felul de derapaje, nu cred că au rămas foarte mulţi colegi din conducerea partidului nejigniţi, dar ăsta a fost un lucru pe care l-am tolerat toţi şi am înţeles că trebuie să mai şi suportăm şi astfel de lucruri. Chestiunile cele mai grave sunt faptul că în urmă cu o lună jumate domnul senator se afla la o întâlnire cu premierul Victor Ponta la acea vreme şi declara public că va susţine Guvernul Ponta atâta vreme cât măsurile luate de guvern sunt bune. În acele momente, PNL îi cerea constant demisia domnului Ponta şi urma să vină o moţiune de cenzură pe care o depuneam în Parlament pentru ca Victor Ponta să plece", a precizat Dan Vâlceanu.

Copreşedintele PNL Gorj a afirmat că partidul se dezice total de poziţia senatorului Dian Popescu care îl susţine pe Laurenţiu Ciurel în funcţia de manager al Complexului Energetic Oltenia (CEO). Liberalii au transmis, într-un comunicat de presă, că vor demiterea lui Laurențiu Ciurel. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel