Liberalii care au primit, în ultima perioadă, NOI FUNCȚII - LISTĂ

politician
politician

DC News vă prezintă lista liberalilor prezenți în spațiul public care au primit, în ultima perioadă, funcții la buget. 

Mai mulți liberali au primit funcții la buget, în ultima perioadă. Vorbim despre Gheorghe Cojanu, Violeta Vijulie, Gabriel Avrămescu și Mario De Mezzo.

Gheorghe Cojanu, inspector guvernamental 

Fostul prefect al Capitalei, Gheorghe Cojanu, a fost numit în funcție de inspector guvernamental, după ce a fost demis pentru că îl preocupau mai mult cumpărăturile decât rata de infectare din București. 

Practic, Cojanu se ocupă acum de lucruri precum monitorizarea serviciilor publice și dezvoltarea orașului.

Violeta Vijulie, președinte al ANFP 

Violeta Vijulie a fost desemnată președinte al Agenției Naționale a Funcționarilor Publici (ANFP). Orban a semnat numirea ei în funcție vineri, 30 octombrie. 

Un comunicat transmis de ANFP arăta că Violeta Vijulie a reușit, în numai câteva luni, din poziția de vicepreședinte, „să atragă fonduri europene în valoare de 12.000.000 de lei care vor fi utilizate pentru crearea E-bugetar - baza de date cu toți bugetarii din România, pentru pilotarea Concursului Național dedicat recrutării funcționarilor publici și pentru instruirea a 7.500 de persoane pe domeniile managementul resurselor umane și digitalizare.”

Gabriel Avrămescu, consilier de stat la Cancelaria premierului

Fostul prefect de Galați Gabriel Avrămescu este noul consilier de stat în cadrul Cancelariei primului ministru. Avrămescu se poate ocupa, astfel, și de reconstrucția filialei PNL Buzău, unde este, pentru moment, interimar. 

Pe poziția de prefect al județului Galați a urcat, în locul lui, subprefectul Eugen Hristache. Rămas fără funcția de prefect, Avrămescu a fost numit președinte interimar al PNL Buzău, filială rămasă fără președinte după demisia lui Cristi Romanescu. 

Mario De Mezzo, director al ORDA 

Mario De Mezzo a fost numit de Ludovic Orban, la început verii, director al Oficiului Român pentru Drepturile de Autor (ORDA).

De Mezzo fusese desemnat de PNL Slatina, în septembrie 2019, candidat la primăria orașului. Desemnarea lui De Mezzo însă a fost contestată în interiorul partidului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel