Legea salarizării. Declaraţii Tăriceanu: Lucrurile s-au schimbat

Călin Popescu Tăriceanu a spus că Legea salarizării unitate își va atinge obiectivele când va crește și calitatea serviciilor publice.

„Cred că Legea salarizării unitare este una foarte generoasă și cred că își atinge obiectivele. Pe lângă salariile bine plătite să avem și o crește substanțială a calității serviciilor publice, fie că vorbim de sănătate, fie că vorbim de învățământ. Adică acum toți cetățenii în mod logic și natural să emită pretenții. Până acum unii dintre cei care lucrau în aceste sectoare publice spuneau că sunt prost plătiți, acum lucrurile s-au schimbat. Vorbeam cu unul din colaboratorii mei despre salariul soției sale care este asistent medical. Are un salariu de 6.000 de lei. Și partea interesată este că au început colegele ei care au plecat în Marea Britanie să dea telefon și să întrebe dacă este adevărat că au un asemenea salariu, pentru că doresc să revină acasă. Și acesta este un lucru care mi se pare foarte important", a spus Tăriceanu, potrivit Agerpres.


Acesta susține că în ceea ce privește creșterile salariale este respectat programul de guvernare, dar acesta trebuie corelat și cu realitățile economice, pentru că o dublare a salariilor propusă să se facă în patru ani de zile nu se poate face „dintr-o dată, pentru că nu ține bugetul".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel