EXCLUSIV  Lege achiziții publice. Tăriceanu, la întoarcerea din SUA: Trebuie să îi spun și doamnei Dăncilă

C.P.Tariceanu
C.P.Tariceanu

Călin Popescu Tăriceanu, preşedinte al Senatului şi lider al ALDE, a acordat un interviu DC News, după întoarcerea din vizita pe care a făcut-o în Statele Unite. 

Călin Popescu Tăriceanu a vorbit, în prima parte a interviului, despre legea achiziţiilor publice din România, problemă care face ca marile proiecte de infrastructură să fie amânate ani la rând. 

"Am discutat ( n.r. - cu reprezentanţii Băncii Mondiale), iar acest lucru va trebui să-l împărtăşesc şi doamnei premier Viorica Dăncilă pentru a putea face o echipă comună cu reprezentanţii Băncii Mondiale şi să lucrăm pe reforma completă a legislaţiei privind achiziţiile publice dacă vrem să face într-un timp mai scurt lucrările de infrastructură. Dar nu numai legea achiziţiilor ci tot cadrul aferent. Noi nu avem nevoie de împrumuturi, dar ei sunt deschişi pentru proiectele de infrastructură", a declarat preşedintele Senatului. 

Urmăreşte, aici, declaraţiile lui Călin Popescu Tăriceanu: 

Este primul interviu dat de Călin Popescu-Tăriceanu după întoarcerea din SUA. Președintele Senatului a venit la DC News cu informații în exclusivitate după vizita în America.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel