Legătura lui Badea cu Bode. La asta nu te-ai fi așteptat! Îți vine să crezi?

Bode și Badea
Bode și Badea

Mircea Badea și Lucian Bode au o legătură la care chiar nu te-ai fi așteptat.

Mircea Badea și Lucian Bode sunt născuți în același an. Ba mai mult decât atât, realizatorul TV ”este mai în vârstă” cu câteva luni decât ministrul Transporturilor.

”Urmează să vă spun ceva absolut cutremurător pentru mine. Tocmai ce am descoperit ceva ce pur și simplu mă cutremură. Nu sunteți pregătiți să aflați. Ministrul Bode este mai tânăr ca mine. După ce am descoperit asta, Covid-19 este ultima problemă totuși. Sunt cu jumătate de an mai bătrân decât Lucian Bode. El a făcut și Covid-19”, a zis Mircea Badea la Antena 3, în emisiunea ”În gura presei”. 

Mircea Badea are 47 de ani, iar Lucian Bode are 46 de ani. Mircea Badea s-a născut pe data de 24 februarie 1974, iar Lucian Bode pe data de 27 octombrie 1974.

Spot făcut de Lucian Bode despre vaccin

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, îşi exprimă încrederea în vaccinul împotriva COVID-19 într-un videoclip postat pe pagina sa de Facebook, cu mesajele #CeContineVaccinul şi #ImpreunaInvingemPandemia.

"Chiar dacă am trecut prin boală, am decis să mă vaccinez pentru că eu consider că doar aşa mă pot proteja pe mine, îmi pot proteja familia, îi pot proteja pe cei dragi şi nu în ultimul rând îi pot proteja şi pe angajaţii MAI cu care intru în contact zi de zi. Pentru mine, vaccinul înseamnă viaţă şi siguranţă. Cred în vaccin, cred în oamenii care s-au dedicat ştiinţei, cred în tehnologie, cred în medicii care ne dau o şansă. Sunt Lucian Bode şi mi-aş dori să te am alături în demersul nostru de a stopa această pandemie", a declarat Lucian Bode.

El precizează că perioada în care a avut COVID-19 a fost una dificilă, plină de incertitudini, de nesiguranţă, o perioadă pe care nu ar vrea să o retrăiască.

"Aveam însă speranţa că mai devreme sau mai târziu se va descoperi un vaccin. Un vaccin care să ne permită să revenim la normalitate. Iată că acest vaccin a venit, acest vaccin dă rezultate, iar ţările care au reuşit să îşi imunizeze un număr mare de cetăţeni au reuşit să stopeze transmiterea acestei pandemii", a mai spus Lucian Bode. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel