Lăzăroiu dă idei de mesaje pentru fanii lui Băsescu care vor să vadă Vila Dante

sebastian-lazaroiu
sebastian-lazaroiu

Fostul consilier prezidențial, Sebastian Lăzăroiu, îndeamnă susținătorii lui Traian Băsescu să vină și ei la Ziua Porţilor Deschise la Vila Dante și le recomandă să poarte pancarte pe care să scrie mesaje cu ”adevărul” despre referendum, iar în cazul în care fanii președintelui suspendat nu au idei de mesaje, le transmite el o serie de astfel de texte.

Sebastian Lăzăroiu acuză, pe Facebook, că ”Ziua Porților Deschise la Vila Dante” stabilită de RA-APPS în ziua referendumului reprezintă "un eveniment organizat de trustul turnătorului la Securitate cu nume de cod Felix", și le transmite susţinătorilor lui Băsescu să meargă şi ei, dar purtând ”pancarde” pentru a afişa mesaje precum "Referendum fraudat", "Ponta - Kondyakov".

"În legătură cu porţile deschise la Vila Dante. E un eveniment organizat de trustul turnătorului la Securitate cu nume de cod Felix care probabil va avea transmisie directă pe parcursul zilei. Pentru a influenţa rezultatul votului evident. Sfatul meu ar fi să mergeţi şi voi acolo în vizită. Nimeni nu vă împiedică să îmbrăcaţi tricouri sau să purtaţi pancarde pe care Antena3 să le filmeze (depinde de voi dacă identificaţi camerele lor) şi pe care să fie scrise mesaje cu adevărul despre acest referendum. Daca nu aveţi idei de mesaje pot să vă dau eu. De exemplu, Ponta - Kondyakov, Referendum FRAUDAT, Eu nu acopăr LOVITURI DE STAT etc", a scris Lăzăroiu pe Facebook.

Ulterior, fostul consilier prezidențial trage un semnal și în privința listelor permanente, susținând că reprezentanții din USL ar trebui avertizați că ”la noi sunt și mulți morți, care votează la alegeri”.

”Să le atragem atentia celor de la USL că urnele din cimitire sunt pentru cenușă, nu pentru voturi. Nu de alta, dar la noi sunt și mulți morți pe listele permanente (!) care votează la alegeri”, a adăugat Sebastia Lăzăroiu.

Potrivit unei informări a Guvernului, "din dorinţa de a asigura transparenţa, Regia Autonomă a Patrimoniul şi Protocolului de Stat (RA-APPS), prin intermediul Secretariatului General al Guvernului, a stabilit ca ziua de duminică, 29 iulie 2012, să fie Ziua Porţilor Deschise la Vila Dante.

Evenimentul organizat la vila pe care Traian Băsescu o folosește ocazional, va fi deschisă publicului, în ziua referendumului, între orele 10.00-20.00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel