Laura Vicol: "Voiculescu, o tentativă de ministru. Asta nu mai e o greșeală, e bătaie de joc"

Deputatul PSD Laura Vicol susține că ministrul Sănătății Vlad Voiculescu ar trebui să își dea demisia după tragedia de la Matei Balș. Demisia lui Voiculescu este cerută și de Oana Lovin și Codruța Cerva.

Ministerul Sănătății a făcut o eroare gravă astăzi atunci când a anunțat că o femeie în vârstă de 58 de ani, pacientă evacuată din incendiul de la Matei Balș, a murit. Știrea fusese dată deja de toate instituțiile media. La scurt timp însă, Ministerul Sănătății a transmis un alt comunicat în care preciza că a fost vorba despre o eroare și că de fapt a murit un bărbat în vârstă de 70 de ani care nu a fost afectat în urma incendiului. Deputatul PSD Laura Vicol susține că pentru astfel de greșeli impardonabile, Vlad Voiculescu ar trebui să își dea demisia.

"Revolta mea este extraordinar de mare. Această tentativă de ministru trebuia să plece de mult pentru că singurul lucru care l-a schimbat a fost poza de la profilul de Facebook. Nu înțeleg cum acest Guvern făcut din firimituri de voturi, pentru că de fapt asta s-a întâmplat, încă mai este acolo. Eu nu știu cum mai au tupeul să mai scoată capul din găurile în care s-au băgat doar să-și împartă ciolanul pentru că ei de o lună de zile doar asta fac, împart ciolane, dar nu le pasă de viețile nimănui, nici măcar de viețile celor din spitale. Cât de cinic  poți să fii, pentru că cinismul lor a trecut dincolo de orice limită firească. Cât de cinic să fii să anunți că un om a murit după care să revii, să rectifici informația și să zici că oricum e în stare gravă. Adică oricum moare sau ce? Cât de monstru poți să fii?  Asta nu mai e o greșeală, asta e o nouă sfidare și o nouă bătaie de joc la adresa oamenilor. O spun în calitate de cetățean.", a declarat Laura Vicol în direct la România Tv.

"Am ajuns să fim conduși de niște piromani"

Și protestatarele Oana Lovin și Codruța Cerva au comentat acest caz, cerând demisia lui Vlad Voiculescu.

"Bătaie de joc fără margini să faci o asemenea confuzie. Să îți bați joc de oamenii acestei tragedii și de români în general. Se impune demisia, domnule ministru Vlad Voiculescu. Lăsați Facebook-ul, lăsați privatizările și SRI-ul să intervină că se atentează la siguranța națională. Să vă fie rușine.", a declarat Oana Lovin.

"Corupția ucide, incompetența ucide. Eu nu înțeleg ce mai caută acești oameni să mai guverneze. Eu nu înțeleg ce mai caută Voiculescu care știm bine că e băiat de securist, ce caută în fruntea Ministerului Sănătății. Ne-am săturat. Câți oameni trebuie să mai moară în țara asta ca lumea să se trezească și să își dea seama ca suntem pe cont propriu? Am ajuns să fim conduși de niște piromani. Mor oameni cu zile în spitale.", a adăugat Codruța Cerva.

VEZI ȘI: Încă un DECES după incendiul de la Matei Balș. Victima este un bărbat de 70 de ani

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel