Laura Vicol, clipe de groază la protestul de la Cotroceni: NU mi-e frică

Laura Vicol, avocata lui Alexandru Tiurbe, vârstnicul care a fost lovit de Sandu Matei, în Piața Victoriei, la finalul anului trecut, a spus că a fost amenințată de acest protestatar.

Ea a povestit că incidentul a avut loc sâmbătă după-amiază la protestul de la Palatul Cotroceni.

"Acest Sandu Matei m-a amenințat la protestul la care am participat la Palatul Cotroceni. (...) Apropo, s-a schimbat ofițerul de caz în cadrul domnului Tiurbe. Am solicitat, de nenumărate ori, audierea acestui golan. În continuare merge pe stradă, în continuare amenință. Dacă nu aș fi fost apărată de jandarmii cărora le mulțumesc că au avut grijă de mine în cadrul protestului de la Cotroceni, probabil Sandu Matei s-ar fi manifestat și față de mine. Mie nu mi-e frică. De 18 ani sunt avocată în drept penal și am cunoscut tot felul de oameni. Poate să mă amenințe și să facă ce vrea", a declarat avocata.

[citeste si]

Legea Talionului, aplicată în România

"Ideea este că vorbeați despre legi. În această țară nu mai există legi. Singura lege care va fi aplicată va fi Legea Talionului. Atâta vreme cât se legitimează aceste abuzuri de către oameni care ar trebui să dea un exemplu în respectarea legilor, toți vom suferi ceea ce a suferit domnul Tiurbe pe stradă sau ce a suferit familia Cosma. În această țară este un haos total în domeniul legislativ", a mai zis Laura Vicol la Antena 3.

Amintim că după incidentul cu Alexandru Tiurbe, împotriva lui Sandu Matei există o plângere penală, nesoluționată până astăzi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel