Kovesi, răspuns demisie. Bolcaș, ipoteză bombă: E în dispută cu Iohannis

Laura Codruța Kovesi și Klaus Iohannis
Laura Codruța Kovesi și Klaus Iohannis

Laura Codruța Kovesi, procuror-șef al DNA, a anunțat că nu își dă demisia din funcție. Avocatul Lucian Bolcaș a comentat răspunsul oficial al șefei DNA.

Lucian Bolcaș, prezent la România TV, a afirmat că refuzul Laurei Codruța Kovesi de a demisiona de la șefia DNA înseamnă, de fapt, refuzul de a îl ajuta pe Klaus Iohannis în a lua o decizie cu privire revocarea acesteia.

Din punctul meu de vedere, trei elemente îmi dau satisfacție în refuzul doamnei Laura Codruța Kovesi de a demisiona. În primul rând, ar fi fost un ajutor pentru domnul Klaus Iohannis pe care refuză să i-l dea. Se naște ipoteza interesantă între Kovesi și Iohannis, e o dispută care pe care. Mi se pare un act de normalitate să refuze să demisioneze, nu numai din considerentele teoretice, un act de demisionare, de demnitate, o persoană căreia i-au murit atâția oameni în decursul anchetelor și au fost condamnați la atâtea anchete. Este îndoielnic dacă mai are demnitatea de a-și asuma aceste eșecuri. Mai este și o altă problemă, și anume aceea că niciunul dintre șefii teroriștilor nu și-a dat demisia., a declarat avocatul Lucian Bolcaș la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel