Konstantinos Passaris, prins cu un OBIECT INTERZIS în celula din închisoare

Grecul Konstantinos Passaris, unul dintre cei mai periculoşi deţinuţi din România, a fost prins cu un obiect interzis în celula sa din Penitenciarul Gherla. 

„A fost descoperit un telefon asupra deţinutului Konstantinos Passaris care era şi online într-o conversaţie video cu o prietenă din Grecia în momentul când a fost prins. Avea un telefon mobil de top, cu cartelă şi încărcător. După această descoperire, comisia de disciplină din Penitenciar a decis suspendarea dreptului lui Passaris de a primi şi cumpăra bunuri de la magazinul alimentar din incintă pentru deţinuţi pe toată perioada lunii aprilie. Deţinutul Passaris se află în regim închis", au afirmat surse judiciare pentru Digi24. 

Patru telefoane descoperite doar în 2020

„În primele trei luni ale acestui an, la Penitenciarul Gherla au fost descoperite patru telefoane mobile. În ceea ce priveşte măsurile luate, precizăm că în situaţia în care obiectul interzis este descoperit asupra unui deţinut, acestuia îi este întocmit raport de incident pentru deţinerea de obiecte interzise şi este efectuată o cercetare disciplinară în acest sens", au precizat reprezentanţii penitenciarului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel