KLAUS IOHANNIS, LANSARE CANDIDATURĂ PREȘEDINȚIE. ANTONIO LOPEZ (PPE): Victor Ponta nu poate şi nu trebuie să devină preşedintele României Europene

Secretarul general al PPE Antonio Lopez l-a atacat pe premierul Victor Ponta, printr-o declarație făcută în fața Guvernului, în Piața Victoria. 

Klaus Iohannis, prezidențiabilul ACL, își lansează candidatura pentru alegerile prezidențiale 2014, sâmbătă, în Piața Victoria. Locul, strategic ales, arată o luptă directă Klaus Iohannis-Victor Ponta.

Din fața Guvernului, în deschiderea lansării candidaturii, secretarul general al PPE Antonio Lopez a strigat: "Ponta minte întruna, aruncă cu pomeni electorale. Nu poate şi nu trebuie să devină preşedintele României Europene". Antonio Lopez a adăugat: "Cu Iohannis preşedinte veţi avea o garanţie a securităţii şi nu frica de abuz. Candidatul Ponta ne-a demonstrat doar cât de bine minte". 

Iohannis își lansează candidatura. Locul strategic ales

În deschiderea lansării lui Klaus Iohannis la Președinție, a fost proiectat mesajul PPE despre Victor Ponta: "La nivelul conducerii PPE, am urmărit cu stupoare ce a făcut Guvernul premierului Ponta în România, prin ordonanșe de urgență ce eludează statul de drept, care dau frâu liber mitei electorale și traseismului politic. Ba mai mult, am asistat siderați la declarațiile halucinante ale premierului Ponta, actualmente candidat la președinție, ce compară mandatul actualului președinte Băsescu cu atrocitățile naziste. O astfel de exprimare absurdă, rar găsești la vreun lider politic european și vreau să știți, noi, în Europa, nu tolerăm declarațiile politice de acest fel. Îi îndemn pe cetățenii români să fie conștienți de faptele acestui politician care nu ține cont de buna guvernare.Vorbim despre un politician ca Victor Ponta care aruncă cu pomeni electorale în dauna investițiilor sustenabile pentru economie, un politician care își serbează ziua de naștere pe un stadion cu 70.000 de oameni, în cel mai pur stil comunist de tristă amintire, nu poate și nu trebuie să devină președintele României europene". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel