Kelemen Hunor, atacat dur: Nu ai cum să trăiești aici

Bogdan Bolojan / 20 aug 2017 / 23:22 Salveaza PDF Comentarii
Kelemen Hunor
Descriere foto: Kelemen Hunor

În emisiunea "Ambasador România" de sâmbătă seară, realizată de Alexandru Cumpănașu pentru Realitatea TV Academicianul Ioan Aurel Pop, Rector al UBB din Cluj Napoca a lansat mai multe atacuri foarte dure la adresa liderului UDMR față de declarațiile recente ale acestuia. 

"Dacă nu recunoști ziua națională nu ai cum să trăiești aici", a spus academicianul Ioan Aurel Pop.

La rândul sau Daniel Breaz, rectorul Universității 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia a declarat:

"Acum este vacanță parlamentară. Dar va asigur că odată cu începerea sesiunii parlamentare sunt suficienți parlamentari patrioți care vor avea reacții și vor lua defiziile potrivite față de astfel de declarații...legile și Constitutia țării trebuie respectate".

Breaz este și senator și membru al Comisiei Centenar.

În aceeași emisiune rectorul Universității din Craiova Cezar Ionuț Soanu a spus:

"Eu unul m-am simțit umilit când a făcut Hunor această declarație. Și nu consider că trebuie să o ignorăm. Dimpotrivă, instituțiile statului român trebuie să ia măsuri de sancționare. Ce a făcut Hunor să merite această decorație? (n.r.: Steaua României). Poate îi aduceți aminte domnului Hunor de Ecaterina de la Jiu, de Argetoianu, de Titulescu care au apărat poporul român".


Față de declarațiile lui Hunor a reacționat și Valentin Popă, rectorul Universității "Ștefan cel Mare" din Suceava:"Acest domn este o nonvaloare. Ziua națională este trecută în Constituție și după o astfel de declarație, nu văd cum ar mai putea locui în România".

[citeste si]


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27