Kate Middleton și Meghan Markle, RĂZBOI pe titlu. Cine va fi "Prințesa de Wales", rezervat DOAR Prințesei Diana

O nouă problemă zguduie Casa Regală Britanică. De această dată, lupta se dă pe titlul de Prințesa de Wales? Iată care dintre cele două ducese, Kate Middleton sau Meghan Markle va putea primi acest titlu. 

Mai multe voci susțin că atunci când Ducesa de Cambridge va ajunge „Regină Consoartă”, i se va putea da dreptul de a folosi titlul de Prințesă de Wales, rezervat doar Prințesei Diana.

Noul conflict dintre Kate și Meghan. Prințesa Diana, ultima femeie a Casei Regale cu acest titlu

Practic, aceasta este o nouă situație delicată la care Meghan Markle va fi nevoită să ia parte. De-a lungul timpului, au apărut zvonuri care spuneau că motivul renunțării la statutul de membri seniori ai Casei Regale ar fi chiar Kate Middleton, căreia Casa Regală Britanică îi oferă totul. 

Astfel, atunci când prințul Charles va devini rege, este posibil să treacă titlul de Prinț de Wales pe numele lui William şi al lui Kate, iar odată cu încoronarea Prințul William, Kate va deveni „Regină Consoartă”.

Deși Camilla, Ducesa de Cornwall, în vârstă de 72 de ani, are în prezent dreptul să fie cunoscută drept Prințesa de Wales, nu folosește acest titlu din cauza asocierii sale de durată cu prima soție a Prințului Charles.

Prințesa Diana este ultima femeie de la Casa Regală britanică care a purtat titlul de Prințesa a Țării Galilor și există posibilitatea ca ducesa Kate să fie următoarea.

Va împușca trei titluri odată

„Când Charles va moșteni tronul, Ducele de Cambridge va deveni automat Ducele de Cornwall și Ducele de Rothesay printre alte titluri asumate de către moștenitorul tronului, care toate pot ajunge la William. În calitate de soție a lui William, Kate va deveni Regină Consoartă, ducesă de Cornwall și de Rothesay. În cazul în care ducele de Cambridge ar fi făcut prinț al Țării Galilor, Kate va deveni automat Prințesa de Wales.

La fel, odată cu succesiunea lui William, Kate va deveni Regina Consoartă, deci va împuşca trei titluri dintr-o dată", a declarat Iain MacMarthanne, expert în monarhia britanică, pentru Express.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel